Převodníky

Slevy

Informace

Výrobci

Převodník BBB BCR-49S MTBGear 10s 104mm 38z Zobrazit větší

Převodník BBB BCR-49S MTBGear 10s 104mm 38z

0000006203

Nové

Extra odolný velký 4 ramenný převodník BBB MTBGear je speciálně navržený pro vybrané kliky Shimano Deore

Více informací

1 Položka

Skladem

1 389 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Extra odolný velký 4 ramenný převodník BBB MTBGear je speciálně navržený pro vybrané kliky Shimano Deore (3x10 rychlostí). Je vyrobený z lehké slitiny Alu, která zajišťuje vynikající pevnost při minimální hmotnosti. Převodník je obrobený CNC technologií a vybavený řadícími piny zajišťující snadné a rychlé řazení.

  • extra odolný velký 4 ramenný převodník pro horská (MTB) kola
  • určený pro 10 rychlostní řetězy
  • obrobený CNC technology
  • materiál: lehká slitina Alu 7075 T6
  • rozteč: 104 mm
  • počet zubů: 38, 40 nebo 42
  • barva: černá (black)
  • kompatibilní s klikami: Shimano Deore XT FC-M780, SLX FC-M670 a Deore FC-M610 (3x10 rychlostí)

CNC TECHNOLOGY Přesné CNC soustřežené drážky na vnitřní straně převodníku zajišťují bezproblémové řazení. Elegantně navržená konfigurace je zárukou vynikající pevnosti s minimální hmotnosti.

ALLOY 7075 T6 Za použití kalkulací prováděních pomocí počítačové technologie se podařilo vylepšit pevnostní a váhové vlastnosti převoníků. Podařilo se ubrat materiál tam, kde není potřeba a naopak došlo k vyztužení oblastí, které jsou nejvíce namáhány. 

Převodníky pro horská kola BBB jsou v naší nabídce již velmi dlouho. Vyznačují se svojí univerzálností (kompatibilitou), dlouhou životností a skvělým poměrem ceny a výkonu. Převodníky jsou vyrobené z lehké slitiny Alu 7075 T6 a obrobený CNC technologií, která je sice složitější a náklanější v porovnání s běžným lisováním, ale převodníky jsou tak odolnější a mají výrazně vyšší životnost. Aby řazení bylo ještě rychlejší a přesnější, jsou převodníky BBB vybavené na vnější straně vybavené řadícími piny BBB GearPins.

26 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: