MTB 29"

Informace

Výrobci

Plášť MITAS (RUBENA) MONARCH 27,5x2,45 Zobrazit větší

Plášť MITAS (RUBENA) MONARCH 29x2,45

0000006246

Nové

MTB plášť MONARCH byl vyvinut ve spolupráci s jezdci světové enduro série. Výrazný profil a agresivní postranní figury v kombinaci s konstrukcí Downhill Supra Max a dualní enduro směsí nabízí maximální brzdný výkon spolu s výbornou trakcí a přilnavostí v zatáčkách.

Více informací

Dostupnost na dotaz

1 890 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

MTB plášť MONARCH byl vyvinut ve spolupráci s jezdci světové enduro série. 

Výrazný profil a agresivní postranní figury v kombinaci s konstrukcí Downhill Supra Max a dualní enduro směsí nabízí maximální brzdný výkon spolu s výbornou trakcí a přilnavostí v zatáčkách.

Technologie

Textra: Extrémně odolná pogumovaná tkanina umístěná na bočnici a kolem celé patky. Díky vysoké pružnosti a nízké hmotnosti si zachovávají naše elitní pláště vyráběné touto technologií vynikající jízdní vlastnosti. Pláště s touto ochranou jsou určeny pro velmi těžké závodní terény, ve kterých zaručují maximální spolehlivost při zachování vynikajících jízdních parametrů.

EDC: Speciální konstrukce složená ze dvou směsí – osvědčená směs tvořící podklad a střední figury a nízkoodrazivá směs DEAD pro boční figury. Spojení těchto dvou směsí je ideální kombinací pro extrémní sportovní použití v těžkém a členitém terénu díky vysoké strukturní pevnosti a zvýšené odolnosti proti obrušivosti středu a výborné adhezi a záběrovým vlastnostem na bočních figurách.

DH Supra Max: Bezdušové provedení se zvýšenou odolností kostry, optimalizovaná přilnavost a stabilní jízda v obtížném terénu i při nižším tlaku. Vysoká eliminace defektu bočnice a proražení bočnice o ráfek (Snake Bite), zvýšená odolnost proti průrazu přes korunu i bočnici.

Kostra: 127 TPI | bubnová technologie (OLT) Bočnice: skinwall (SW) 

Patní výztuha: aramid (AR) + těsnící ochrana patky; pryžové výztužné křídlo

Rozměr v palcích-29 x 2,45"
Technologie-DH Supra Max, EDC, Textra
Směs-DH Supra Max
Tlak-350 kPa
TPI-127
Nosnost-140 kg
Hmotnost-1160 g
Šířka pláště-2,45"
Patka-kevlarová
Provedení pláště-bezdušové
Barva-černá

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: