Mazání, kosmetika

Slevy

Informace

Výrobci

Olej NANOPROTECH na řetězy - spray 150 ml Zobrazit větší

Olej NANOPROTECH na řetězy - spray 150 ml

0000001719

Nové

Patříte k lidem, kteří chtějí svému kolu dopřát to nejlepší? Zkuste sprej, kterým čeští reprezentanti v cyklistice udržují svá kola ve špičkové kondici. Zbaví Váš bicykl koroze, promaže mechaniku, ochrání před působením vody i bláta a prodlouží jeho životnost. Jmenuje se NANOPROTECH Bicycle a využívá převratnou nanotechnologii, která má výrazně vyšší účinnost než ostatní současné technologie.

Více informací

1 Položka

Skladem

296 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Nanoprotech Bicycle byl vyvinut speciálně pro použití na jízdních kolech. Při koncepci receptury byly zohledněny specifické podmínky používání jízdních kol, které jsou odlišné například od automobilů nebo motocyklů.

Na povrchu ošetřovaného materiálu se vytváří tenká vrstva z nanočástic, která se fyzikálními silami váže na materiál a tvoří neproniknutelnou a vodoodpudivou vrstvu chránící povrch před vlhkostí. Konzervační roztok proniká díky extrémně nízkému povrchovému napětí do mikrotrhlin a pórů materiálu a vytěsňuje z nich všechnu vlhkost. Ochranná vrstva působí po dobu až jednoho roku a zabraňuje korozi a degradaci povrchu materiálu.

Díky svým výrazným a dlouhotrvajícím mazacím schopnostem nachází NANOPROTECH Bicycle široké možnosti použití.

 

Použití: řetězy, rozety, převody, bovdeny, lanka, šrouby a matky, čepy a pouzdra, gumová těsnění

Balení: 150ml

Složení: vysoce čisté minerální oleje, antikorozní přísady, antioxidanty, parafín, naftenové uhlovodíky, tajnou recepturu NANOPROTECH

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: