Blatníky

Slevy

Informace

Výrobci

Blatník Mucky Nutz Mud Guard zadní černý

0000006553

Nové

Tento zadni blatník pro MTB je provedením jednička. Při koupi tohoto blatníku získáte možnost výběru zda použijete verzi prodlouženou - tedy blatník dlouhý. Nebo si vyberete kratší verzi.

Více informací

2 ks

Skladem

899 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Zadní cyklo blatník MudGuard černý - výběr velikosti je na Vás!

Balení obsahuje vše jak pro verzi krátkého blatníku nebo dlouhé varianty. V balení je dodávka jak pro možnost dlouhého blatníku tak i krátkého.

Tento blatník je provedením jednička. Při koupi tohoto blatníku získáte možnost výběru zda použijete verzi prodlouženou - tedy blatník dlouhý. Nebo si vyberete kratší verzi.

Unikátní plastový blatník vhodný pro horská kola o velikosti 26" až 29". Blatník má dobrou tuhost, protože se jedná o výlisek. Tvar blatníku maximálně kopíruje plášť kola, takže poskytne velkou účinnost před vodou a blátem. Montáž je jednoduchá prostřednictvím suchého zipu k rámu kola nebo elektrikářskou páskou.

Hlavní výhody:

1.Blatník vyroben z PP polymeru. Vstřikovací forma přesně zapadá na jednotlivé části krátkého a dlouhého prodloužení

2.V případě montáže krátké verze, pouze zasuňte krátký výlisek s logem do lyžin blatníku, až zapadne logo jako zámek proti pohybu. V případě dlouhé verze, opatrně zasuňte prodloužení do lyžin. Pečlivě změřte a rozmyslete jakou verzi (krátkou nebo dlouhou) si vyberete. Opakované vyjímání zpět jde ztuha, protože to musí být pevný spoj bez vůle, aby se to při jizdě nehýbalo.

3. Nastavení úhlu sklonu pro jednotlivou stavbu kola(rámu) je možno pomocí zapadajícího uzubeného zámku s ochranou krytkou s logem. Tím si nastavíte správný úhel, tak aby blatník měl dostatek prostoru od pláště kola.

4. x upevňovacích prvků pomocí suchého zipu nebo el. pásek = jednoduchá a rychlá montáž, demontáž, ochranné gumové vložky proti poškození rámu

5. Vhodný obal na komplet blatníku s vrstevnicemi, aby se Vám nic nevytratilo:-)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: